IniciFormularisFotografiesVideosHorarisContacte
Qui som?
Professorat
Club social
Cursos
Tiberis
Sortides
Espectacles
Programacio
Publicacions
Links

L'Escola de Ball Ballem Junts, som una escola sorgida gràcies a la il·lusió i esforç dels seus alumnes. Fundada per Josep Corominas, neix a l'Alt Empordà, l'any 2000.

Durant més de 15 anys hem fomentat el ball a l'Alt Empordà i així ho seguirem fent. Nosaltres continuarem treballant perquè l'escola de ball Ballem Junts perduri el bon ambient entre el nostre alumnat i professorat.

És una escola en la qual la professionalitat, la il·lusió i l'entusiasme dels que hi treballem es transmet a tothom. Aquest és el secret perquè els nostres alumnes es troben bé amb nosaltres. Junts estem disposats a gaudir del món del ball i de tot el que l'acompanya: ballar bé, relacions, salut, activitats, emocions...

Ballem Junts transmet el gust per ballar combinant el rigor i la professionalitat de l'ensenyament amb la diversió i la creativitat en el camí d'iniciar-se en el ball o perfeccionar-lo.

Les nostres classes de ball et permeten desconnectar dels maldecaps quotidians, relacionar-se amb d'altres persones, realitzar una activitat física, riure i ser espontanis. Ballem per passar-nos-ho bé.

Els cursos que impartim a la seu de Vilafant (Alt Empordà), estan molt estudiats i organitzats per a facilitar un aprenentatge fàcil i sobretot divertit, sempre amb un bon ambient.

L'escola ofereix la possibilitat de practicar diferents estils del ball. Els cursos de ball estan pensats segons les necessitats i les característiques del grup: nens/es, joves, adults/es, amb o sense parella, jubilats, etc.

Comptem amb més de 15 anys d'experiència i amb professors qualificats, titulats i especialitzats en la docència del ball.

A l'Escola de Ball Ballem Junts, hem creat per a tots els nostres alumnes, amics i familiars, un gran Club Social en el qual organitzem activitats i soritdes socials relacionades directament amb el món del ball.

Benvinguts a la teva escola de ball de l'Alt Empordà!

 
ESCOLA DE BALL "Ballem Junts" - C/ Caterina Albert 11-13 - VILAFANT - Alt Empordà (Girona) - Tlf. 696 52 25 58 - info@ballemjunts.com